Merken betekenisvoller maken

Creative strategy | onderzoek | ontwikkeling

Services

Strategie Positionering

De juiste plek claimen bij de mensen aan wie je je wilt binden en vice versa. Dit gaat over het vaststellen van je kern, waarden definiëren en deze waar maken. En daarmee écht diepere verbinding maken, merkambassadeurs creëren en je impact zoveel mogelijk vergroten.

Onderzoek

We verkennen emoties, gewoontes en rituelen rondom een product of merk en evalueren nieuwe concepten. Dit gebeurt door middel van (expert) interviews, focusgroepen, fly on the wall, online communities, surveys, co-creatie, en UX-onderzoek.

l

Concept Ontwikkeling

Met een basis in design thinking oftewel ontwerpgericht onderzoek maken we het pril idee of verder uitgedacht idee concreet. Een prototype stelt je in staat om het concept bij je toekomstige gebruiker te valideren.

BIO

Ik ben een toegewijde en mensgerichte onderzoeker met veel gevoel voor merkstrategie en conceptontwikkeling. Met doortastend onderzoek en creativiteit help ik ondernemers om beter in te spelen op de sociale en menselijke context van hun merk en product. Opdrachtgevers van de afgelopen maanden zijn deRotterdamseZorg, Feenstra en Essent.

Opdrachtgevers met wie ik het afgelopen jaar werkte zijn onder andere Toyota, deRotterdamseZorg en Philips.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door menselijk gedrag, trends en de sociaal-culturele waarde van media en merken in de samenleving. De manieren waarop we als mens ons dagelijks leven rondom producten en merken inrichten blijven mij boeien.

Na mijn studie aan de Radboud Universiteit (Nijmegen) werkte ik in onderzoek en merkadvies. In 2008 presenteerde ik mijn eigen bedrijf, Sense for Brands met als onderliggende drijfveer: werken met professionals en ondernemers die de zin van hun merk en bedrijf willen versterken. Die verder willen kijken dan de commerciële waarde van hun bedrijf. Die zonder te bluffen en te blaffen integer zijn.

CONTACT

Location

Orteliusstraat 20
1057BA Amsterdam

Phone

 +31 681137549